The Definitive Guide to tekirdağ prefabrik ev modelleri

Wiki Article

● Prefabrik evler modüler tasarımlarıyla farklı arazilere uyumlu olacak şekilde yerleştirilebilir.

Hızlı üretimden oturuma hazır montaja one ay gibi kısa zamanda dubleks prefabrik ev sahibi olabilirsiniz

Konteynerden birçok ev çeşidi yapılabilmektedir, ama bizim özellikle konteyner ev olarak tasarladığımız 35 metrekareden başlayan şık ve modern konteyner evimiz 139.900 tl den başlamaktadır. Bu evimizde ahşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

Sokakları tarih kokan şehir Edirne içinde yüksek katlı ve soğBritish isles apartmanlar neredeyse yok denecek kadar azdır. Edirneliler, genelde şehrin tarihi yapısına uygun az katlı binalarda oturmaktadır.

Evet, prefabrik evlere doğalgaz bağlanabilir. Prefabrik evler, betonarme evler gibi kalıcı yapılar olduğundan, doğalgaz idarelerinden onaylı bir projeyle doğalgaz tesisatı döşenebilir ve kullanıma hazır hale getirilebilir.

Kampanyalı Prefabrik ev fiyatları her firmada özellik olarak değişmektedir. Fakat biz firma olarak diğer firmalardan ayrı kampanyalı evlerimizde two.

Prefabrik villanın özel çelik taşıyıcı sistemleri iç mekanda maksimum genişliği kapı aralar. Geleneksel villalardaki kolon ve kiriş daralmaları prefabrik villada yaşanmaz. Geniş iç mekana eşyaları dilediğiniz şekilde en iyi ergonomide yerleştirebilirsiniz.

Prefabrik evler, Nevyap'ın yenilikçi ve kaliteli yaşam alanları yaratma vizyonunun bir parçasıdır ve modern day yaşamın ihtiyaçlarına cevap verir.

Fakat bilinenin tekirdağ prefabrik aksine prefabrik evler her mevsim rahatlıkla kullanılır. Prefabrik evlerin yapım aşamaları ise şöyledir;

2024 yılı için belirlenen prefabrik ev fiyatları listesine bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Tek katlı, çift katlı ve kampanyalı modellerimiz arasından dilediğinizi inceleyebilir ve yaptırmak istediğiniz ev ile ilgili olarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Ayrıca, tasarım anlamında sınırlı kırklareli prefabrik ev modelleri seçeneklere sahip olmaları da dezavantajlar arasında sayılabilir. Yine de, gelişen teknoloji ve malzeme kalitesiyle birlikte bu dezavantajlar da azalmaktadır.

Sadece tek katlı betonarme binaların üzerine edirne prefabrik ev modelleri yapılabilmektedir. Alttaki binanın sağlam ve düz bir tavan zeminine sahip olması gerekmektedir.

You happen to be using a browser that won't supported by Fb, so we've redirected you to a simpler Model to give you the most effective encounter.

Geleneksel evlerin aylarca bitmek bilmeyen inşaat sürelerinin aksine çok edirne prefabrik daha hızlı bir şekilde çanakkale prefabrik inşa edilen prefabrik evler, bileşenleri fabrikada monte edildiği için üretim sürecini daha hızlı hale getirir.

Report this wiki page